| Blue-eyed Setwing (Dythemis nigra) | |||
|
|||
| Subspecies | |||
| Distribution | 0-1437 masl. Mexico (absent Baja California, Central Plateau, Yucatan) south through C America to northern half of S America to N Argentina, Paraguay, S Brazil; also Trinidad & Tobago. | ||
| Endemic status | |||
| Comment | |||
|
Select another species |
|||